Ελλάδα
Γραμματοσειρά

Με την ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων από το ΑΣΕΠ το Μάρτιο, οι νέοι μόνιμοι εργαζόμενοι στους Δήμους και κυρίως στην καθαριότητα θα μπορούν να πάνε στις θέσεις τους, είπε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο»


Ειδικότερα στο θέμα των συμβασιούχων των Δήμων, ειδικά στην καθαριότητα, ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» εκτίμησε ότι «δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα ... υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις Επιτρόπων που θέτουν κάποια ερωτήματα -αδικαιολόγητα κατά τη γνώμη μου. Έχουμε ξεπεράσει αυτό το σκόπελο, στη συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων σε όλη τη χώρα»

Όπως είπε, εντός των επόμενων ημερών θα μπει μπρος ο διαγωνισμός για την προκήρυξη των μόνιμων θέσεων εργασίας στην καθαριότητα. Το ακριβές νούμερο θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες και «θα τρέξει ο διαγωνισμός από τώρα ώστε το Μάρτιο να έχουμε την ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων και στην βάση αυτής να πάνε στις θέσεις τους».

Σημείωσε ότι είναι μία λύση που «λύνει το γόρδιο δεσμό των συμβασιούχων στην καθαριότητα, προκρίνοντας τις σταθερές σχέσεις απασχόλησης και προστατεύοντας από άλλου είδους "σκέψεις" που υπήρχαν στον χώρο της Αυτοδιοίκησης -ευτυχώς από πολύ λίγους δημάρχους- να παραδώσουν αυτή την υπηρεσία σε ιδιώτες».

dikaiologitika

Ο Καιρός

Kalamae Greece Clear (night), 23 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:51 am   |   Sunset: 8:19 pm
69%     6.4 km/h     33.119 bar
Forecast
Σαβ Low: 22 °C High: 31 °C
Κυρ Low: 23 °C High: 33 °C
Δευ Low: 22 °C High: 30 °C
Τρι Low: 20 °C High: 28 °C
Τετ Low: 20 °C High: 28 °C
Πεμ Low: 20 °C High: 28 °C
Παρ Low: 20 °C High: 28 °C
Σαβ Low: 20 °C High: 29 °C
Κυρ Low: 18 °C High: 29 °C
Δευ Low: 18 °C High: 29 °C