Ελλάδα
Γραμματοσειρά

Στα χέρια της αστυνομίας η γιατρός που είχε εξαφανιστεί μετά από την αποκάλυψη του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά.

Η Αστυνομία την εντόπισε το μεσημέρι της Τετάρτης σε σπίτι στην Αττική, ενώ αναζητούνταν καθώς είχε δηλωθεί ως εξαφανισθείσα από τις 10 Μαΐου του 2018.

Συνελήφθη, πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, η γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, που κατηγορείται για τη συμμετοχή της στο μεγάλο κύκλωμα της διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων.

Η γιατρός, που είχε εξαφανιστεί μαζί με το σύζυγό της όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση με τη δράση του κυκλώματος, συνελήφθη από άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας, μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι και πρόκειται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση της γιατρού συνέβη μία ημέρα μόλις πριν την αποκάλυψη του σκανδάλου για πλαστές συνταγογραφήσεις στο Λαϊκό νοσοκομείο από γιατρό ογκολόγο που συνεργαζόταν με την αγνοούμενη. Οι πλαστές συνταγογραφήσεις συνδέονται με το παράνομο κύκλωμα κλοπής και μεταπώλησης φαρμάκων κατά του καρκίνου.

Η ογκολόγος, όπως αναφέρει η εφημερίδα, είχε αποκαλύψει 44 πλαστές συνταγές και είχε αναφέρει τα ευρήματα στον διοικητή του Λαϊκού Νοσοκομείου, ζητώτας να διαβιβαστούν στον εισαγγελέα. Την επόμενη ημέρα η βοηθός της ογκολόγου που έκανε την καταγγελία εξαφανίστηκε.

Ο Καιρός

Kalamae Greece Sunny, 28 °C
Current Conditions
Sunrise: 6:28 am   |   Sunset: 8:48 pm
56%     11.3 km/h     33.085 bar
Forecast
Παρ Low: 22 °C High: 29 °C
Σαβ Low: 23 °C High: 31 °C
Κυρ Low: 22 °C High: 32 °C
Δευ Low: 22 °C High: 32 °C
Τρι Low: 22 °C High: 30 °C
Τετ Low: 19 °C High: 28 °C
Πεμ Low: 20 °C High: 29 °C
Παρ Low: 18 °C High: 27 °C
Σαβ Low: 19 °C High: 28 °C
Κυρ Low: 20 °C High: 28 °C